Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθοριστικό ματς το Σάββατο για τον ΑΣΚαρδίτσας

 

Καθοριστικό ματς το Σάββατο (5 μ.μ.) με τον Α.Σ.Κ. να υποδέχεται τον ισχυρό Διαγόρα Δρυοπιδέων

Με τη δύναμη της έδρας ο Α.Σ.Κ.

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ για τη 19η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Ανδρών. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στο σπίτι τους και υποδέχεται στις 5 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου, το Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Αιγάλεω βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 11 νίκες και 7 ήττες. Πρόκειται για μια πλήρη και έμπειρη ομάδα, με αρκετές λύσεις και ταλέντο, που δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις φιλόδοξες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι πλέι μέικερ Νίκου και Κουκάς, οι Μοτσενίγος, Κόκκαλης και Μάρτζος στις περιφερειακές θέσεις, αλλά και οι Μαχαίρας, Τσιώκος, Νοέας και Περσίδης κοντά στο καλάθι, συγκροτούν ένα ισχυρό σύνολο.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει τον Α.Σ.Κ. Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, είναι η δική του απόδοση καθώς η ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση αλλά και την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Στον πρώτο γύρο ο Α.Σ.Κ. είχε επικρατήσει στο Αιγάλεω με 81-83 σε ένα δραματικό ματς, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο όσο η Α2 Εθνική.

Γι αυτό και οι «κυανόλευκοι» στηρίζουν πολλά στη δύναμη της έδρας και περιμένουν από το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να την ενισχύσει στην προσπάθειά της για νίκη. Το κλειστό της πόλης μας είναι από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος και ο Α.Σ.Κ. θέλει να εκμεταλλευθεί αυτό το πλεονέκτημα.

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας του Σαββάτου

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με παραγωγή μέσω του καναλιού του στο Youtube θα έχει ζωντανή μετάδοση του αγώνα, φέρνοντας όλη τη δράση στην τηλεόραση, τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ όλων. Για τους εκτός Καρδίτσας λοιπόν, συντονιστείτε στο κανάλι του Α.Σ.Κ. στο Youtube πληκτρολογώντας «Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Μέλι ΑΤΤΙΚΗ» και απολαύστε τη δράση το απόγευμα του Σαββάτου.

Την Κυριακή η κοπή πίτας του Α.Σ.Κ.

Με την παρουσία της διοίκησης, της ανδρικής ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων του σωματείου, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11.00 στο κλειστό γυμναστήριο, θα γίνει η κοπή πίτας του Α.Σ.Καρδίτσας. Καλούνται όλοι οι αθλητές και οι γονείς τους στην εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά.




Total
0
Shares
Previous Article

ΕΠΣΚαρδίτσας: Το πρόγραμμα αγώνων για το Σαββατοκύριακο (23-24/2)

Next Article
tsitsipas tennis

Πλησιάζει το Top 10 ο Τσιτσιπάς!

Related Posts