Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καθαρίζονται ή αντικαθίστανται πινακίδες από τον Δήμο Τρικκαίων

Ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης στα Τρίκαλα

Με αναμόρφωση των πινακίδων κυκλοφορίας και πληροφόρησης, παρεμβαίνει ο Δήμος Τρικκαίων στην πόλη των Τρικάλων. Από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 εργαζόμενοι του Δήμου κινούνται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο, ο καθαρισμός των πινακίδων από τα κάθε λογής συνθήματα και αυτοκόλλητα που επικολλούνται χωρίς φειδώ και με κίνδυνο, να μην είναι ορατή κάποια πινακίδα. Κίνδυνος που μπορεί να αποτελέσει αφορμή ακόμη και για πρόκληση ατυχήματος.

Αυτές οι παρεμβάσεις γίνονται αρχικώς έξω από την πόλη, στις περιφερειακές οδούς που οδηγούν στα Τρίκαλα. Από εκεί ξεκίνησε και το δεύτερο επίπεδο της παρέμβασης: η αντικατάσταση πινακίδων πληροφόρησης και σήμανσης, που είχαν υποστεί ζημιές και δημιουργούσαν επίσης προβλήματα ή ήταν επικίνδυνες για τους οδηγούς. Στη συνέχεια η παρέμβαση θα συνεχιστεί και σε παρά πολλές πινακίδες που χρήζουν διορθώσεων ή αντικατάστασης εντός του πολεοδομικού ιστού.

Με αυτές τις δράσεις, όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γούλας, «επιχειρείται η προσπάθεια εξασφάλισης ομαλών συνθηκών οδήγησης, καθώς το τελευταίο διάστημα αυξήθηκαν ανησυχητικά οι κατεστραμμένες πινακίδες».

Η συγκεκριμένη προσπάθεια στοχεύει στη διευκόλυνση όλων των οδηγών που διέρχονται ή κατευθύνονται στα Τρίκαλα.

pinakides4

pinakides3

pinakides2

pinakides1

pinakides




Total
0
Shares
Previous Article

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού ανακοινώθηκε από την ΕΜΥ

Next Article

Η περίπτωση του Βυζαντινού Κάστρου Φαναρίου