Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΙΕΚ Καρδίτσας: Πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΔΙΕΚ), ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗΣ (ΔΣΕΚ), ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016α.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), το οποίο εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, είναι ο υπεύθυνος φορέας υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΙΕΚ και των Δημοσίων ΣΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ και την καταβολή της ωριαίας αποζημίωσής τους, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2015β και Εαρινού Εξαμήνου 2016α.

Οι υποψήφιοι που θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία των μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών), για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ και στις ΔΣΕΚ και οι οποίες θα αναρτηθούν στα κατά τόπους Δημόσια ΙΕΚ-ΣΕΚ, καθώς και στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜΝΓ.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες καθώς και οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενοι στο δημόσιο τομέα, που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα, όπως περιγράφονται στο άρθρο 27 παρ. 14 και 15 του ν. 4186/2013/Α’ 193. Οι πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ επιλέγονται κατά προτεραιότητα παντός άλλου.

Η Παρούσα πρόσκληση διατίθεται από τη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ www.inedivim.gr, στο σύνδεσμο προκηρύξεις και η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr. Στο δικτυακό τόπο υποβολής των αιτήσεων συμπεριλαμβάνεται οδηγός με τη διαδικασία της καταχώρησης της αίτησης.

Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δε γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: από 21/10/2015 ώρα 16.00 έως 04/11/2015 ώρα 16.00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).

Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ, στα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον ως επιλογή (στην ηλεκτρονική φόρμα επιλέγονται τα ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ τα οποία ενδιαφέρουν τους υποψηφίους εκπαιδευτές και στη συνέχεια το ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ στο οποίο υποχρεούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά), από 04/11/2015 έως 06/11/2015 και κατά τις ώρες που θα ορίζονται με ανακοίνωση από τα κατά τόπους ΔΙΕΚ- ΔΣΕΚ.

Όσον αφορά τα δικαιολογητικά, επισημαίνεται ότι:
1. Στα δικαιολογητικά επιμόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται με σαφήνεια ο επιμορφωτικός φορέας (δημόσιος ή ιδιωτικός), το αντικείμενο της επιμόρφωσης, το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης της επιμόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η επιμόρφωση δεν μοριοδοτείται. ‘Ώρες που δεν αναφέρονται σε σχετική βεβαίωση μπορούν να αποδειχθούν με την προσκόμιση του προγράμματος της επιμόρφωσης. Επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ή εξαμηνιαία μαθήματα τυπικής εκπαίδευσης (π.χ. Ε.Α.Π, Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ, Διδασκαλεία) και τα οποία είναι προ απαιτούμενα για εξομοίωση, εξειδίκευση, απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου δεν λαμβάνεται υπόψη.

2. Δε γίνεται αποδεκτή η επιβεβαίωση ωρών επιμόρφωσης με Υπεύθυνες δηλώσεις του Υποψηφίου, στο πλαίσιο της ισότιμης αντιμετώπισης των υποψηφίων.

3. Για τα δικαιολογητικό υπό τους αύξοντες αριθμούς 4.1.α, 4.1.β, 4.1.γ, 4.2.α, 4.3.β, 4.2.γ, ισχύουν όσα ορίζονται στις σχετικές προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

4. Αποδεικτικό ανεργίας Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας πρέπει να συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων (21/10/2015 – 4/11/2015). Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

5. Αποδεικτικό πολυτεκνίας – τριτεκνίας – μονογονεϊκής οικογένειας Μοριοδοτούνται οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών, οι γονείς και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών και οι γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Η πολυτεκνία /τριτεκνία/ μονογονεϊκοτητα αποδεικνύεται με πιστοποιητικό οικείου δήμου, που περιέχει όλα τα γεγονότα των οποίων η συνδρομή αποτελεί προϋπόθεση για την κτήση της ιδιότητας του πολυτέκνου ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής ‘η πιστοποιητικό της Ανώτερης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε). Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της αλλοδαπής , όταν πρόκειται για λιγότερα των 4 τέκνων, πρέπει να συνοδεύεται και από πιστοποιητικό της Α.Σ.Π.Ε.

6. ΑμΕΑ Απόφαση αρμοδίου οργάνου με την οποία να πιστοποιείται το ποσοστό αναπηρίας τους
Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τριμελή επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τον Δ/ντη του ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ, τον Υποδιευθυντή και ένα μέλος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Πληροφορίες που αφορούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, στην υποβολή του φακέλου δικαιολογητικών και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα δίνονται στα τηλέφωνα: 2131314540, 2131314541, 2131314543. (10.00 – 15.00 εργάσιμες ημέρες).

Από τη Διεύθυνση του ΙΕΚ Καρδίτσας

Ταχ. Δ/νση: Β. ΓΡΙΒΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ)
Τ.Κ. – Πόλη: 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλέφωνο: 2441071990 FAX: 2441071993
Ιστοσελίδα: http://iek-kardits.kar.sch.gr
Ε-mail: grammateia@iek-kardits.kar.sch.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας

Next Article

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Ημερίδα για τα αποτελέσματα του έργου «AGROCLIMA»