Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ιδρύεται Σύλλογος Κτηνοτρόφων Μουζακίου

imerida ktinotrofon 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 π.μ., ημερίδα με θέμα τα προβλήματα της κτηνοτροφίας και την πρόταση για ίδρυση κτηνοτροφικού συλλόγου στο Δήμο μας.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αθανάσιος Παπουτσής, η κα Εύη Πάτα και ο κ. Ηλίας Γκαραβέλας, επαγγελματίες κτηνοτρόφοι.

Παρέστησαν: Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καρδίτσας κ Βασίλης Μπέλης, ο γεωπόνος μελετητής κ. Αθανάσιος Μπαλτάς, ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κ. Γιώργος Παναγόπουλος, η Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Τσιούφη Ευαγγελή, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, η Δημοτική Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου κ. Παρασκευή Ντούρβα,ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητος Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης και περισσότεροι από σαράντα κτηνοτρόφοι.

Στο Δήμο Μουζακίου δραστηριοποιούνται 500 κτηνοτρόφοι από τους οποίους 100 είναι αγελαδοτρόφοι και τετρακόσιοι αιγοπροβατοτρόφοι.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και την ανάγκη ίδρυσης ενός συλλογικού οργάνου που θα τους εκπροσωπεί, θα προβάλει τα αιτήματά τους στις αρμόδιες υπηρεσίες και θα φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Έτσι συλλέχθηκαν οι απαιτούμενες υπογραφές και προχωράνε άμεσα οι διαδικασίες ίδρυσης του συλλόγου, τα δε δικαιολογητικά θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιστεύεται ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο σύλλογος θα έχει γεννηθεί και θα αρχίσει τις δραστηριότητές του για το καλό του κλάδου.

imerida ktinotrofon 2




Total
0
Shares
Previous Article
okeanos

«ΤΟ ΩΚΕΑΝΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ»: Η μικρότητα και η μεγαλοσύνη του ανθρώπου

Next Article
argitheatiki simmahia ekdilwsi slide

Παρουσίαση των Αρχών και Θέσεων της «Αργιθεάτικης Συμμαχίας»

Related Posts