Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θωρακίστηκε ενεργειακά ο Παιδικός Σταθμός του Μουζακίου από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

 

Θωρακίστηκε ενεργειακά ο Παιδικός Σταθμός του Μουζακίου καθώς από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» έγιναν παρεμβάσεις στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου με στόχο την πλήρη μόνωσή του.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ΕΥΡΩ μέσω του οποίου εργασίες γίνονται τόσο στον Παιδικό Σταθμό Μουζακίου, όσο στο Δημαρχείο, στο ΕΠΑΛ και στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου.

Στο μεταξύ ο Δήμος Μουζακίου πρόσφατα προχώρησε στη συντήρηση και ανακατασκευή του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού Μουζακίου μέσω του Νομικού του Προσώπου που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Στο κτίριο έγιναν παρεμβάσεις τόσο στο εσωτερικό του όσο και στον περιβάλλοντα χώρο με ιδιαίτερη βαρύτητα στους χώρους υγιεινής προκειμέΕνου η παραμονή των μικρών παιδιών στον παιδικό σταθμό να είναι το δυνατόν ευχάριστη και άνετη.

«Πρόθεσή μας είναι να επιδιορθώσουμε και να ανακαινίσουμε στο μεγαλύτερο βαθμό το κτίριο του Παιδικού Σταθμού προκειμένου να διασφαλίσουμε την άνετη και ευχάριστη διαμονή των παιδιών σ’ αυτό σε συνδυασμό με την άρτια εκπαίδευση και απασχόληση που τους παρέχουμε. Στο μεταξύ ο Δήμος Μουζακίου έχει ολοκληρωμένη μελέτη ανακατασκευής του κτιρίου με στόχο να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση. Τέλος και φέτος οι παιδικοί μας σταθμοί εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και χρηματοδοτούνται διασφαλίζοντας δωρεάν φοίτηση για όλα τα παιδιά που κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός




Total
0
Shares
Previous Article

Τρία συν ένα θέματα για την ανάπτυξη στον Δήμο Τρικκαίων έθεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Next Article

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα των Γόμφων στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ

Related Posts