Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θρίαμβος στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής αστυνομικών

.

 Ακόμα μια μέρα θριάμβου κατέγραψαν οι αθλητές της σκοπευτικής μας ομάδας, αυξάνοντας τα τρόπαια που κοσμούν την τροπαιοθήκη μας.

 Την Κυριακή 10 Ιουνίου διεξήχθη στο σκοπευτήριο Μαλακάσας το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών, το οποίο διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Ήταν ένας υπέροχος και καλά οργανωμένος αγώνας, όπου οι αθλητές μας ήταν για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστές. Η ομάδα αποτελούνταν από τους Μιχάλη Παπαδάκη, Γιώργο Βητοβάρη και Προκόπη Θανόπουλο, που ανήκουν στον Α.Σ.Ο.Καρδίτσας  «Άρτεμις» και τον Φώτη Σακελλάρη του Ο.Π.Σ.Κ. και φυσικά ευχαριστούμε θερμά τους δύο συλλόγους για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

 Όσον αφορά τώρα τις επιδόσεις τους, είχαμε δύο πρωτιές και αντίστοιχα κύπελλα και μια δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Production Optics νικητής αναδείχθηκε ο Προκόπης Θανόπουλος, με τον Γιώργο Βητοβάρη να κατακτά τη δεύτερη θέση, ενώ στην κατηγορία Classic θριάμβευσε ο Μιχάλης Παπαδάκης, προσθέτοντας έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια συλλογή του. Καλή ήταν και η εμφάνιση του Φώτη Σακελλάρη, ο οποίος όμως περιορίστηκε στην 8η θέση της κατηγορίας Production.

 Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τη φοβερή τους εμφάνιση και κυρίως για την πολύ ποιοτική και γεμάτη σοβαρότητα και ήθος παρουσία τους, που μας κάνει διαρκώς υπερήφανους και ευχόμαστε να είναι υγιείς για να πανηγυρίσουν παρόμοιες επιτυχίες στο μέλλον. Ευχαριστούμε επίσης την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών για την οικονομική και ηθική τους υποστήριξη προς την ομάδα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Γούσιας


skopeftiki IPA Karditsas 2

skopeftiki IPA Karditsas 1




Total
0
Shares
Previous Article

40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ν. Πούπη

Next Article

Αφιέρωμα στον ποιητή Μιχάλη Γκανά

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…