Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θεόνη: Μεγάλη αύξηση των εξαγωγών

Την επιτυχημένη του πορεία στις διεθνείς αγορές συνεχίζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, καταγράφοντας σταθερά αυξητική πορεία εξαγωγών το πρώτο εξάμηνο το 2016. Με νέες αγορές να προστίθενται συνεχώς στη λίστα των χωρών που απολαμβάνουν το ξεχωριστό αυτό εμφιαλωμένο νερό, το Θεόνη έχει διεισδύσει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά.

Υιοθετώντας από το ξεκίνημα ένα σαφή εξωστρεφή χαρακτήρα, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, αν και κυκλοφορεί στην αγορά μόλις από το 2013, σήμερα εξάγεται σε 17 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, με την ετικέτα να κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά και εβραϊκά). Η Αγγλία, το Ομάν και το Ιράν αποτελούν τις πιο πρόσφατες «κατακτήσεις» των τελευταίων μηνών για το Θεόνη.

Παράλληλα, αξιοσημείωτη στη θετική πορεία του νερού υπήρξε και η αύξηση του όγκου εξαγωγών προς τις ξένες αγορές, όπου το Θεόνη διατηρεί ήδη παρουσία. Όπως αναφέρει η εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ, που εμφιαλώνει το νερό Θεόνη, η Γερμανία σημειώνει ίσως την πιο θεαματική άνοδο, με τις εξαγωγές να παρουσιάζουν αύξηση άνω του 40%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα του Θεόνη αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς νέες συμφωνίες βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση και καινούργιες αγορές εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το νερό που έχει κατακτήσει τις ανώτερες διακρίσεις στους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας. Ήδη, η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για την έναρξη εξαγωγών στην Κίνα το 2017, ενώ η Αυστραλία αποτελεί την πιο πρόσφατη χώρα να δηλώνει πως ενδιαφέρεται για το Θεόνη.

Με το βλέμμα στραμμένο σταθερά στις διεθνείς αγορές, το νερό Θεόνη βρίσκεται σε δυναμική τροχιά ανόδου, με τις εξαγωγές να δίνουν ώθηση στη συνεχή ανάπτυξη και να διανοίγουν νέες ευκαιρίες για το μοναδικό αυτό ελληνικό εμφιαλωμένο νερό από τη Βατσουνιά της Καρδίτσας.


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com

 




Total
0
Shares
Previous Article

Μας άφησε η Βεργίνα…

Next Article

Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με στελέχη των οργανισμών SURT Ισπανίας και NAIA Βουλγαρίας