Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θετικός και διδακτικός ο απολογισμός του «ΑΡΙΩΝΑ» για τη χρονιά 2015 – 2016

ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΡΙΩΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015-2016

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Καρδίτσης «Ο ΑΡΙΩΝ» ξεκίνησε την Καλλιτεχνική Χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς.

Κατόρθωσε να ανασυγκροτήσει το Ωδείο από την αρχή με ανανέωση των αιθουσών, των οργάνων και του διδακτικού προσωπικού όπως επίσης και της Τετράφωνης Χορωδίας με την προσθήκη αρκετών νέων μελών που πλαισίωσαν με επιτυχία τα παλαιά μέλη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σύνολο που άφησε άριστες εντυπώσεις όπου και αν εμφανίστηκε.

Η πρώτη εμφάνιση της χορωδίας μας ήταν στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 12 Δεκεμβρίου 2015 καλεσμένη από τον Καλλιτεχνικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Ραιδεστού και ακλούθησαν οι παράλληλες εμφανίσεις, την ίδια ημέρα , στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας και του Δήμου Σοφάδων.

Στις 20 Μαρτίου 2016 ο «ΑΡΙΩΝ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωσή του, στην αίθουσα του Κινηματοθέατρου του Δήμου Καρδίτσας, συγκινώντας το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας που είχε κατακλείσει την αίθουσα εκδηλώσεων και με τη συμμετοχή των προσκεκλημένων χορωδιών Αγριάς Βόλου, η Φωνή των Μακεδόνων Θες/νίκης και Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής.

Στη συνέχεια ο «ΑΡΙΩΝ» ακολουθώντας τις πετυχημένες εμφανίσεις , δέχθηκε την πρόσκληση από την Δημοτική Χορωδία Τρίκαλων να συμμετάσχει στην 5η Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής που έγινε στις 22 Απριλίου 2016 στον Μητροπολιτικό Ναό Τρικάλων υπό την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου που παρακολούθησε και την όλη εκδήλωση.

Στις 14 Μαΐου 2016 η χορωδία του «ΑΡΙΩΝΑ» εμφανίστηκε στη Αγριά Βόλου καλεσμένη στη 18η Χορωδιακή Συνάντηση της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου ανταποδίδοντας αντίστοιχη εμφάνιση της χορωδίας Αγριάς στην ετήσια εκδήλωσή μας.

Ως επιστέγασμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης καλλιτεχνικής και έντονα εξωστρεφούς πορείας του συλλόγου μας, έχει έρθει και η συμμετοχή μας στην Χορωδιακή Συνάντηση των Καμμένων Βούρλων Φθιώτιδας στην εκδήλωση που οργανώνουν στις 11 Ιουνίου 2016.

Όλες οι εμφανίσεις μας με την συμμετοχή και άλλων πετυχημένων χορωδιακών συγκροτημάτων, έγιναν αντικείμενο θετικών σχολίων τόσο από τους θεατές αλλά και από τους ειδήμονες του χώρου, μαέστρους, συνθέτες και λοιπούς.

Αυτό βέβαια δεν θα επιτυγχάνονταν αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των Χορωδών μας κυρίως , του Μαέστρου μας κ. Σάλτη Χρήστου, της καθηγήτριας μουσικής και Πιανίστας κ. Πέγκυ Κωτούζα και φυσικά του Διοικητικού Συμβούλιου του ΑΡΙΩΝΑ.

Για το Δ.Σ. του «ΑΡΙΩΝ»

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Τσιούμας




Total
0
Shares
Previous Article

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων - 4ο U Made It Festival

Next Article

Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος: Η κυκλική οικονομία ως νέο μοντέλο ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος