Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θερμή υποδοχή αλλά και μεγάλη αποδοχή συναντά ο Σωτήρης Κουλοκτσής

kouloktsis sotiris 2

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. συνεχίζει τις περιοδείες του και την επαφή με τους πολίτες

Να φτάσει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το προσωπικό του μήνυμα σε κάθε κάτοικο του νομού Καρδίτσας, επιδιώκει ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Για αυτό καθημερινά τα τελευταία 24ωρα, βρίσκεται στα χωριά μας με τους ανθρώπους της υπαίθρου να τον υποδέχονται ζεστά και ανθρώπινα. «Καλώς τον γιατρό, θα σε στηρίξουμε και εσένα και τη Ν.Δ.», του λέει ένας αγρότης στον Κέδρο. «Σωτήρη πραγματικά το αξίζεις να εκλεγείς γιατί ξέρουμε ότι θα αγωνιστείς για εμάς» του λέει μια άλλη κυρία στο Λουτρό. Ο κ. Κουλοκτσής τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκε διαδοχικά, το Θραψίμι, τη Λουτροπήγη, το Λουτρό, τον Κέδρο, τα Γεφύρια, τους Μαυραχάδες και τη Φίλια.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά συγχρόνως αποφασιστικός και αποτελεσματικός ο Σωτήρης Κουλοκτσής εξηγεί τους στόχους που έχει το κόμμα του αλλά και ο ίδιος προσωπικά. «Με ενδιαφέρει να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, σε μια προσπάθεια που θα ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άλλα άξια στελέχη της παράταξης μας, για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ψευτοεπιδόματα, με κοινωνική πολιτική μόνο στα λόγια, με απίστευτη και αστήριχτη σκανδαλολογία, η οποία ωστόσο έπεσε στο κενό, δεν κάνεις πολιτική. Ούτε με την προσπάθεια που κατέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση να στήσει μηχανισμούς παντού και να φτιάξει το κράτος των κολλητών, η χώρα μπορούσε να πάει μπροστά» τονίζει στις παρεμβάσεις του ο κ. Κουλοκτσής.

Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής προσθέτει: «Η Ν.Δ. έρχεται για να δημιουργήσει ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα. Θα το πετύχουμε αυτό με λιγότερη φορολογία, με περισσότερες επενδύσεις, με περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας που θα προκύπτουν μέσα από την ανάπτυξη και τη μεγέθυνση της οικονομίας. Σε ότι αφορά τον αγροτικό τομέα, που είναι μια από τις κύριες παραγωγικές δραστηριότητες για την περιοχή μας αλλά και για τη χώρα μας, στόχος μας θα είναι να μειώσουμε το κόστος παραγωγής. Να μειώσουμε το κόστος των γεωργικών εφοδίων, να δούμε και πάλι τους φορολογικούς συντελεστές. Αν δεν στηρίξουμε αυτούς που παράγουν, πιστεύει κανείς ότι θα έχουμε μέλλον; Νομίζω πως η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική» τονίζει ο κ. Κουλοκτσής.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνεχίζει τις επισκέψεις του με στόχο να φτάσει σε κάθε χωριό της Καρδίτσας, με στόχο να συναντήσει όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας και να επικοινωνήσει το μήνυμα της Ν.Δ. αλλά φυσικά και να πείσει για τη δική του υποψηφιότητα.

kouloktsis sotiris 1




Total
0
Shares
Previous Article
Η συμβολή της Αστυνομίας στη διάσωση των Ελλήνων Εβραίων από τους Ναζί

Η συμβολή της Αστυνομίας στη διάσωση των Ελλήνων Εβραίων από τους Ναζί

Next Article
Δήμος Πύλης: Σύμβαση έργου χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Στουρναραίϊκων

Δήμος Πύλης: Σύμβαση έργου χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Στουρναραίϊκων