Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θεατρική παράσταση για την ΙΡΑ Καρδίτσας

 

Την πολύ καλή φετινή παραγωγή του θεάτρου «Όψεις» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής μας διοίκησης την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο όμορφο χώρο του θεάτρου.

Φέτος ο επιτυχημένος θίασος της πόλης μας ανέβασε το έργο «Η κυρία δε με μέλλει» του Βικτώριεν Σαρντού με σκηνικά και κουστούμια εποχής του 18ου αιώνα, με το οποίο κατάφερε να μας μεταφέρει στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, περνώντας μηνύματα επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Οι ηθοποιοί με το πάθος των ερμηνειών τους, συνεπήραν το κοινό που χειροκρότησε, γέλασε και προβληματίστηκε, με όσα τα πρόσωπα και τα γεγονότα αφηγήθηκαν με τον δικό τους τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του θεάτρου «Όψεις» που για δεύτερη φορά έδωσαν μια παράσταση αποκλειστικά για εμάς και ιδιαιτέρως τον σκηνοθέτη Παύλο Βησσαρίου και την πρωταγωνίστρια Βασιλική Μακρή και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Η σημαντική πολιτιστική προσφορά τους στην κοινωνία της Καρδίτσας αναγνωρίζεται εμπράκτως από την τοπική μας διοίκηση και τα μέλη μας και είμαστε θερμοί υποστηρικτές τους.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζαρχανής
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Γούσιας

theatro1

theatro6




Total
0
Shares
Previous Article

Τοποθέτηση Γ. Κωτσού για το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Next Article

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων