Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θα… καούν τα λάστιχα στο X Motor Festival των Τρικάλων!

Τα Τρίκαλα αποτελούν… μονόδρομο τα φετινά Χριστούγεννα για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και για όσους, μικρούς και μεγάλους, θέλουν να μυηθούν από κοντά στη μαγεία της μηχανοκίνησης.

Το X Motor Festival, που θα διεξαχθεί στην πίστα Meteora Race Park των Τρικάλων το διάστημα 26 έως και 30 Δεκεμβρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και του Δήμου Καλαμπάκας, υπόσχεται υπερθέαμα, που όμοιό του δεν θα έχει παρακολουθήσει ποτέ κανείς!

Οι ετοιμασίες για τη δημιουργία της πιο πολυθεματικής αρένας, που θα συνδυάζει για πρώτη φορά On & Off Road θεάματα σε ασφάλτινη και χωμάτινη πίστα στον ίδιο χώρο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες πληροφορίες και υπόσχεται πως στο 10ο (ή X) Motor Festival των Τρικάλων (εκτός των άλλων) θα… καούν τα λάστιχα σ’ ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα.

Την εγγύηση γι’ αυτό τη δίνουν κάποιοι εκ των κορυφαίων οδηγών του Drift που… έρχονται στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της χώρας. Ο Χρήστος Σαΐτας από τη Λάρισα με το BMW E30 Turbo και ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος με το BMW E36 M3 από την Πτολεμαΐδα θα βρίσκονται στο X Motor Festival με τη διάθεση να μην μείνει… λάστιχο και εγγυώνται για σόου, που θ’ ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη σε οδηγούς και θεατές!

Μαζί τους ο επίσης Λαρισαίοι Αποστόλης Ζήσαρος με BMW E30 και Τάσος Σιδηρόπουλος με το… τροματικό Opel Manta έτοιμοι κι αυτοί για… τρελό drift, όπως και ο Ζακυνθινός Θοδωρής Αλμπάνης με BMW M5.

Από την Καλαμάτα με… άγριες διαθέσεις έρχεται με το πολεμικό του όχημα ο Κώστας Σταμάτης, ο οποίος στα Motor Festival, που προηγήθηκαν αυτού των Τρικάλων, προσέφερε απίστευτο σόου κάνοντας το κοινό να μείνει με κομμένη την ανάσα.

Οι παραπάνω θα πλαισιωθούν και από άλλους μάγους του Drift που θ’ ανακοινώνονται προσεχώς, σ’ ένα Motor Festival που θα τα έχει όλα: Motocross με Enduro και Freestyle,Trial, «Γύρο του Θανάτου», «4×4»,Φορτηγά, Dragster, Rally, Fire Show, Led Show, Live Djs, τον μάγο Sankara και πολλά άλλα Happenings! Το ραντεβού έχει… δοθεί. Από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στην πίστα Meteora Race Park των Τρικάλων!

https://www.facebook.com/motorfestival.gr/videos/742761259251594/

 

 

Motor 1 Chrisan8opoulos

Motor 2 Saitas

Motor 3 Zisaros

Motor 4 Sidiropoulos

Motor 5 Stamatis

Με εκτίμηση από το γραφείο Τύπου του Motor Festival 2017




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 37χρονος στην Καλαμπάκα για ψευδή δήλωση ληστείας σε βάρος του

Next Article

Ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Κουντούρη - Βούλγαρη