Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Nelios κατακτά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χρυσό βραβείο ως το κορυφαίο Hotel Digital Marketing Agency

Nelios Gold Award GHA2020

Η Nelios κατακτά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χρυσό βραβείο ως το κορυφαίο Hotel Digital Marketing Agency στα Greek Hospitality Awards 2020

Σε μία διαφορετική τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards φέτος από την Ethos Media η οποία διοργανώθηκε διαδικτυακά την Τρίτη στις 6/10, η Nelios απέσπασε το Gold βραβείο ως το καλύτερο Hotel Digital Marketing Agency της χρονιάς. Η ομάδα της Nelios βραβεύεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η συλλογική προσπάθεια και η προσήλωση στο αποτέλεσμα, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

“Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς λόγω των συνθηκών που βιώνουμε” δηλώνει ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης και συνεχίζει: “Ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσοι μας ψήφισαν αλλά και όλους τους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”.

Η Nelios κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα ως το πλέον επιτυχημένο Digital Marketing Agency για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Αποστολή της είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, βελτιώνοντας την κερδοφορία των ελληνικών ξενοδοχείων μέσω της προσέλκυσης περισσότερων απευθείας κρατήσεων. Με παρουσία 12 και πλέον χρόνια στην ελληνική αγορά, διαθέτει πάνω από 300 ξενοδοχεία στο portfolio της και ετήσιο ρυθμό ανανέωσης των συμβολαίων της πάνω από 96%.

Nelios | Hotel Digital Marketing Agency

Website: https://www.nelios.com Email: info@nelios.com

nelios logo




Total
0
Shares
Previous Article
trofima voitheia Nea Smirni Karditsa

Βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον Σύλλογο Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής»

Next Article
lappas spyros

Ερώτηση Σπ. Λάππα για τις αποζημιώσεις και τις αποκαταστάσεις στο νομό Καρδίτσας από τον Ιανό