Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας χαιρετίζει την απόφαση του Δ.Σ. της Αναγέννησης

Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης να συνεχιστεί η προσπάθεια και να μην λυγίσει ο σύλλογος μπροστά σε όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας ακολουθεί σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια αυτόν τον ξεχωριστό δρόμο και πρέπει ν’ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στο πανελλήνιο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα.

Με καρδιτσιώτες πρόεδρο και διοικούντες, με έμφαση στο τοπικό στοιχείο στην επαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, με σταθερή πορεία στην ανάδειξη νέων ταλέντων με τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Με αφορμή την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσει τον αγώνα του, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δηλώνει τη συμπαράστασή της.

Ευχόμαστε σε όσους πασχίζουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δύναμη και κουράγιο στην υπερβατική τους προσπάθεια.

Όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητές της, η Περιφερειακή Ενότητα θα σταθεί δίπλα στον σύλλογο που προωθεί με τον καλύτερο τρόπο τον καλώς εννοούμενο αθλητισμό και διαφημίζει το Νομό Καρδίτσας σε όλη την επικράτεια.




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών

Next Article

Ολοκληρώθηκε το εργοστάσιο παραγωγής στερεών καυσίμων της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας

Related Posts