Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει το επαρχιακό δίκτυο της ΠΕ Τρικάλων

perifereiaki enotita trikalon 656

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει το επαρχιακό δίκτυο της ΠΕ Τρικάλων προς Αγία Παρασκευή, προς Αθαμανία και προς Παλιοχώρι Γαρδικίου 

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου που αφορά σε παρεμβάσεις για τη συντήρηση και βελτίωση του ασφαλτοτάπητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π. Ε. Τρικάλων στα τμήματα των οδών Χαλίκι – Τρία Ποτάμια- Γεφ. Αλεξίου – Αρματωλικό, κλάδοι προς Αγία Παρασκευή, προς Αθαμανία και προς Παλιοχώρι Γαρδικίου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλία.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη , τους Περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες, προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου οδικής ασφάλειας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.  «Αποδίδουμε ένα σύγχρονο επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενισχύοντας την ασφαλή και άνετη πρόσβαση και δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης.  Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια, δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.




Total
0
Shares
Previous Article
ΘΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Σοφάδων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σοφάδων

Next Article
Μουσείο Τσιτσάνη

Αναμορφώνεται το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα