Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Κολοσσού Ρόδου στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Δρακότρυπας

 

 Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε τη Δρακότρυπα  μετά από πρόταση του Μ.Ε.Σ Δρακότρυπας η «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» και  με τη μεσολάβηση του γενικού διευθυντή του Mouzaki Palace κ. Σύλλα Γιώργου αντιπροσωπεία παιχτών και παραγόντων της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Κολοσσού Ρόδου  H HOTELS BC και παρέστη στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου.

Μετά το πέρας του αγιασμού και αφού μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ξεναγήθηκαν στο κέντρο του χωριού όπου και γεύτηκαν την παραδοσιακή πουτίγκα.

Οι παίχτες και το τεχνικό τμήμα έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από την φυσική ομορφιά του χωριού μας όσο και από  την φιλοξενία των συγχωριανών μας και υποσχέθηκαν να επισκεφτούν ξανά το χωριό μας με την πρώτη ευκαιρία. Ήταν μια ευχαρίστηση νότα στην καθημερινότητα του χωριού μας.

Ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!

Το Δ.Σ  ΜΕΣ «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ»


Φωτογραφίες: Κατσιώτης Γεώργιος

[RPG id=79659]




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα Γ. Κωτσού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Next Article

Ενημερωτικά φυλλάδια από αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…