Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη!» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Την Τρίτη 22/03/2016 στις 22:30, η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας θα προβάλει την ταινία «Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη!» του Ζακό Βαν Ντορμέλ, Κωμωδία, Βέλγιο-Γαλλία, 2015, διάρκειας 112′. Είσοδος για τα μέλη 6€.

Υπόθεση
Ο Θεός υπάρχει και ζει στις Βρυξέλλες. Κυνικός, σαδιστής και αυταρχικός, διασκεδάζει σκαρώνοντας φάρσες και καταστροφές στην ανθρωπότητα. Η μικρή του κόρη, όμως, επαναστατεί, δραπετεύει από το διαμέρισμα στο οποίο είναι κλεισμένη και κατεβαίνει στον κόσμο αποφασισμένη να τον αλλάξει και να ξαναγράψει την Καινή Διαθήκη.

Ηθοποιοί
Μπενουά Πελβούλρντ, Γιολάντ Μορό, Κατρίν Ντενέβ, Πιλί Γκροΐν.

Διακρίσεις
Κοινωνική σάτιρα με φιλοσοφικές ανησυχίες, ξεκαρδιστικές σεναριακές ιδέες και σουρεαλιστικό, μαύρο χιούμορ. Συμμετοχή στο «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών» του φεστιβάλ Κανών, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και μέσα στη βραχεία λίστα των ξενόγλωσσων οσκαρικών ταινιών.

Διαφημιστικό
https://www.youtube.com/watch?v=lBoVDnJucqI

2016.03.29-TheBrandNewTestament




Total
0
Shares
Previous Article

Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης και Αμπελουργικό μητρώο

Next Article

Ιατρείο προσφοράς και αγάπης στο Φρούριο Τρικάλων για τους πρόσφυγες

Related Posts

ΠΕ Καρδίτσας: Η αλήθεια σχετικά με το Θεματικό πάρκο - Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»