Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ

 

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έδωσε ούτε θα δώσει χρίσμα σε υποψήφιους δημάρχους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηριχθούν από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι άτομα καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες, μακριά από σχέσεις εξάρτησης και διαπλοκής μικρών και μεγάλων συμφερόντων και όμηροι πελατειακών δικτύων.
  2. Η αλλαγή του εκλογικού συστήματος με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ενδυνάμωση της κουλτούρας των συνεργασιών, φέρνει νέες δυνάμεις στο προσκήνιο και προωθεί δημοκρατικές, προοδευτικές και προγραμματικές συγκλίσεις.
  3. Με βάση τα παραπάνω οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια ώστε με τη συμμετοχή των πολιτών:
  • Να συγκροτηθεί ένα συνεκτικό αναπτυξιακό σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, με σεβασμό στο περιβάλλον.
  • Να υπάρξει μέτωπο απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά, το φασισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την ομοφοβία.
  • Να θεσμοθετηθεί η τακτική λογοδοσία της δημοτικής αρχής.
  • Να υπάρξει χρηστή και διαφανής διαχείριση του δημόσιου χρήματος, με την αξιοποίηση και διάχυση νέων τεχνολογιών, για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Για τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν.Καρδίτσας

Ηλίας Αντωνίου – Συντονιστής




Total
0
Shares
Previous Article

Μπ. Παπαδόπουλος: Δεν ζητάμε κομματικά χρίσματα. Δύναμη μας δίνουν οι δημότες

Next Article
Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών