Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν σχέδιο την έξοδο από την κρίση

Του Σωτήρη Κουλοκτσή, Ιατρού Καρδιολόγου – Στελέχους της Ν.Δ.


Καθαρές θέσεις, συγκεκριμένο σχέδιο, ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για το που θέλει και που πρέπει να πάει η χώρα. Με αυτές τις τρείς σύντομες φράσεις θα μπορούσε κάποιος να συνοψίσει την παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως κατέγραψαν και οι σοβαρές εταιρείες δημοσκοπήσεων τις προηγούμενες ημέρες, έπεισε μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων πολιτών με την πολιτική πρόταση που κατέθεσε. Με λόγο μεστό και συγκεκριμένο, με επιχειρήματα στα οποία κυριαρχεί η λογική, έκανε τους περισσότερους Έλληνες να πιστέψουν ότι η χώρα έχει ελπίδα. Ελπίδα πραγματική και όχι σαν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που έταξε» λαγούς με πετραχήλια» για να πάρει την εξουσία και στη συνέχεια ανακάλυψε, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ότι έτρεφε αυταπάτες ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έκανε τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλι δεν υπάρχει πια.   Δυστυχώς για όλους μας τα δύο τελευταία χρόνια ακούσαμε απίστευτα πράγματα, από ένα κόμμα που τα κορυφαία στελέχη του κυνικά και ανερυθρίαστα παραδέχονται ευθέως, ότι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό.

Η Νέα Δημοκρατία ανέκαθεν ήταν η παράταξη που έκανε τις μεγάλες επιλογές και εφάρμοσε εκείνες τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα μπροστά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος αρχηγός της Ν.Δ. έχει την θέληση και τη γνώση μαζί με όλο το πολιτικό προσωπικό του κόμματος, να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση των τελευταίων ετών. Ο οδικός χάρτης για να συμβεί αυτό είναι πολύ συγκεκριμένος και έχει περιγραφεί από τη Ν.Δ. με σαφήνεια: Έμφαση στις επενδύσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα μειώσουν δραστικά την ανεργία, στήριξη του ιδιωτικού τομέα, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, του εμπόρου, του επιστήμονα, του αγρότη που δοκιμάζονται σκληρά από τις πολιτικές της κυβέρνησης Τσίπρα, και συγχρόνως αναβάθμιση του δημόσιου τομέα, σε έναν τομέα αποτελεσματικό και σύγχρονο, που θα λειτουργεί προς όφελος του πολίτη και των πολιτικών ανάπτυξης και όχι προς όφελος των λίγων καρεκλοκένταυρων και θεσιθήρων που σήμερα τον νέμονται και τον έχουν απαξιώσει.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει όραμα και σχέδιο για τον τόπο. Έχει κάνει μια συμφωνία αλήθειας την οποία και θα τηρήσει όταν γίνει κυβέρνηση. Και αυτό  θα συμβεί σύντομα γιατί  οι σημερινοί κυβερνώντες μας χόρτασαν ψέματα.




Total
0
Shares
Previous Article

Αγιασμός στα χορευτικά του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article

Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου: Η τεχνολογία απελευθερώνει.