Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στα Στουρναρέικα «Καλώς Ανταμωθήκαμε»

.

ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΑ 2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Καλώς Ανταμωθήκαμε» το Σάββατο 28 Ιουλίου  το βράδυ στα Στουρναρέικα, που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης και την Τοπική Κοινότητα Στουρναρέικων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του Χωριού και την παρακολούθησε πολύς κόσμος και έγινε στο πλαίσιο  των «ΤΣΙΤΣΑΝΕΙΩΝ 2018».Παρουσιάστρια ήταν  κ. Ευαγγελία Μπουντούρη.

Χαιρετισμό έκανε η Πρόεδρος της  Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου, και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, με κεντρικό άξονα των ομιλιών τους στους πυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Αττική εκφράζοντας την βαθειά θλίψη τους και  λύπη τους αλλά και την συμπαράσταση τους.  Ειδικότερα  ο κ. Μαράβας  έδωσε συγχαρητήρια στην μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Πύλης για την θεάρεστη πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν διάφορα είδη και να τα στείλουν στην Αθήνα.

Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Συγκροτήματα της Κοινότητας που χόρεψαν δημοτικού χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση της Χοροδιδασκάλισσας κ. Ευαγγελίας Παλλαντζά.

Στην συνέχεια η δημοτική ορχήστρα του Δημήτρη Φίλο έπαιξε δημοτικά τραγούδια δίνοντας ένα παραδοσιακό χρώμα στην βραδιά διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου, η  Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Αγγέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου. Ο Πρώην Υπουργός κ. Σωτήριος Χατζηγάκης συνοδευόμενος από τον γιό του Μικέλη.




Total
0
Shares
Previous Article

Υπάρχουν ακόμα Ανεξέλεγκτοι Σκουπιδότοποι στο Δήμο Μουζακίου

Next Article

Ιερά αγρυπνία για την πρόοδο του Τιμίου Σταυρού και της Παναγιάς Βασίλισσας