Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η κοπή της πίτας του Σ.Π.ΟΡ.Τ. και τα 20 χρόνια της δράσης του

Η κοπή της πίτας του Σ.Π.ΟΡ.Τ. και τα 20 χρόνια της δράσης του

 

Στα Μετέωρα, στη θέση “Τζέρτζη” κόψαμε φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου. Προηγήθηκε μια πεζοπορία διάρκειας 2 περίπου ωρών από τη μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά μέχρι το σημείο της εκδήλωσης. Παράλληλα, μοιράστηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων της νέας χρονιάς.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα προϊόντα που προσέφεραν. Τη βιομηχανία αναψυκτικών Κλιάφα, την εταιρεία γαλακτοκομικών “Τρίκκη” και τη βιομηχανία μπισκότων “Βιολάντα”. Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων που κληρώθηκαν. Το κατάστημα “Woodland” του κ. Αλέξανδρου Τζιώρα, το κατάστημα νεωτερισμών του κ. Βασίλη Τριανταφύλλου, το κατάστημα του κ. Σωτήριου Σιάτρα, το κατάστημα του κ. Κων/νου Κανταρτζή, το κατάστημα Coffeeway της κας Ευθυμίας Νταούλα, την επιχείρηση του κ. Στέργιου Κατσίκα και την επιχείρηση του κ. Μπαλωμένου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην επιχείρηση SUZUKI του κ. Γιώργου Καρούτα, χορηγό του έντυπου προγράμματος τους συλλόγου μας.

Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας, προγραμματίζουμε εκδηλώσεις και δράσεις για τον εορτασμό τους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

  • Προβολή – παρουσίαση του ορεινού όγκου του Κόζιακα.
  • Προβολή – παρουσίαση οδοιπορικού στην Καμτσάτκα.
  • Έκθεση φωτογραφιών από τις αναβάσεις και πορείες σε βουνά της χώρας μας.
  • Διοργάνωση μουσικής βραδιάς για τα μέλη και τους φίλους μας
  • Προβολή – παρουσίαση ανάβασης μελών του συλλόγου στους Δολομίτες της Μπρέντα.
  • Οργάνωση νυχτερινής πορείας στους λόφους της πόλης, ανοικτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται.
  • Ανάβαση μαθητών σχολείων της πόλης στον Κόζιακα.
  • Ανανέωση σήμανσης μονοπατιών της περιοχής μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Κυριακή 19/1/2020 θα ανεβούμε στην κορυφή Τσούμα (υψ. 2055 μ.) ξεκινώντας από την Πύρα. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου μας – Μ. Μπότσαρη 2 (απέναντι από τον ΟΤΕ), κάθε Παρασκευή από 9 -10  μμ. Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.trikalasport.gr και τη σελίδα μας στο facebook ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.




Total
0
Shares
Previous Article
aiolika agrafa 2

Εκδήλωση στο Καρπενήσι για τα αιολικά στα Άγραφα

Next Article
17th WordPress Larissa Meetup – Happy New Year 2020 edition

17th WordPress Larissa Meetup – Happy New Year 2020 edition