Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Καρδίτσα υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές

Ο Δήμος Καρδίτσας και η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας και η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνουν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στο Παυσίλυπο εκδήλωση προς τιμήν των φετινών εισακτέων στα Τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ που λειτουργούν στην πόλη μας 

            Εκδήλωση για την υποδοχή των φοιτητών που εισήχθησαν το τρέχον ακαδημαϊκό έτος στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τα Τμήματα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Λάρισας που λειτουργούν στην πόλη μας  διοργανώνουν την Τρίτη 8/12 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Παυσίλυπο η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Καρδίτσας.

            Τους πρωτοετείς των τεσσάρων τμημάτων (στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος ως γνωστόν δεν εισήχθησαν νέοι σπουδαστές) θα καλωσορίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασ. Τσιάκος και ο Δήμαρχος κ. Φωτ. Αλεξάκος, μεταφέροντας και τις ευχές όλων των Καρδιτσιωτών για καλές σπουδές και ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας και διαβεβαιώνοντάς τους οτι η τοπική κοινωνία στο σύνολό της θα είναι δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

            Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με συναυλία νεανικού μουσικού συγκροτήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Εορταστική η πρώτη προβολή της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης» στα Τρίκαλα!

Next Article

Διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας