Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Καρδίτσα σήμερα βραβεύεται στο Ζάππειο – Ζωντανή μετάδοση όλης της τελετής

Η Καρδίτσα σήμερα βραβεύεται στο Ζάππειο - Ζωντανή μετάδοση όλης της τελετής

Η Καρδίτσα σήμερα βραβεύεται στο Ζάππειο για την πρώτη θέση που κατέκτησε

Το βραβείο θα παραλάβει ο Δήμαρχος Καρδίτσας – Ζωντανή μετάδοση όλης της τελετής στην Κεντρική πλατεία και διαδικτυακά

Πρωταγωνιστής σε μια σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνεται το απόγευμα της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο είναι ο Δήμος Καρδίτσας. Ειδικότερα η Καρδίτσα θα συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης των Ελληνικών Συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό όπως είναι γνωστό η Καρδίτσα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών πόλεων.

Να σημειωθεί ότι η τελετή τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Σακελλαροπούλου και οργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από το Πράσινο Ταμείο και την Επιτροπή Ολύμπιων Κληροδοτημάτων. Στην τελετή θα μετάσχει ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σωκρ. Παππάς και αρκετά στελέχη του Δήμου.

Η εκδήλωση που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 19:30 θα μεταδίδεται ζωντανά σε γιγαντοοθόνη στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας. Επίσης θα μεταδίδεται από το facebook του Δήμου Καρδίτσας και την σελίδα του Δήμου στο facebook (https://www.facebook.com/Municipality-of-Karditsa-294677827539712/notifications/) καθώς και από το Karditsalivestreaming (https://www.facebook.com/KarditsaLiveStreaming/). Φυσικά η μετάδοση μπορεί να γίνει και οποίο άλλο μέσο επιθυμεί αφού η τελετή θα μεταδίδεται από τους διοργανωτές στο youtube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=j2g9aecbOBs&feature=youtu.be

karditsa vravefsi kinitikotita 1




Total
0
Shares
Previous Article
Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Επιστρέφουμε με σπαγγέτι γουέστερν δίπλα από την πισίνα!

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Επιστρέφουμε με σπαγγέτι γουέστερν δίπλα από την πισίνα!

Next Article
2.000.000 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο» στο Δήμο Σοφάδων

2.000.000 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο» στο Δήμο Σοφάδων