Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. δίπλα στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

 

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. δίπλα στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ 

KSD και ΑΣΚ προχωρούν μαζί !

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με χαρά ανακοινώνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στην Oμάδα των Χορηγών μας, τη συνεργασία με την ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. (KSD).

Πρόκειται για μια δυναμική επιχείρηση με διεθνή ακτινοβολία στο χώρο της Επικοινωνίας, της Πληροφόρησης και του Τουρισμού, η οποία προωθεί την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα, επενδύει στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ, στηρίζοντας το άθλημα, μεταξύ των άλλων δράσεων  κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιεί.

H ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 µε έδρα την Αθήνα και αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της προβολής, της πληροφόρησης, της διαφήμισης, του δημιουργικού, των εκτυπώσεων, των εκθεσιακών κατασκευών και της επικοινωνίας εν γένει, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Επιπροσθέτως, διαθέτει μια σειρά έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», το παλαιότερο και πλέον έγκυρο περιοδικό του κλάδου, ενώ έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία για τα έργα της.

Με σημαντικές επενδύσεις, τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στην υλικοτεχνική υποδομή, η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 2.000 τ.μ. στη Μεταμόρφωση Αττικής, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή, να συμμετέχουμε σαν εταιρία, αλλά και εγώ προσωπικά, σε μια προσπάθεια σαν αυτή που κάνει η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, υπό τον Θωμά Δεληγιάννη. Μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από αγάπη για το άθλημα, δουλειά σε βάθος, κίνητρα, υγεία και μακροπρόθεσμη στρατηγική. Σε τέτοιες προσπάθειες στεκόμαστε πάντα αρωγοί. Πολλώ δε μάλλον που κατά το ήμισυ, έλκω την καταγωγή μου από την ορεινή Καρδίτσα. Εύχομαι μια εξαιρετική χρονιά».Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Α.Σ.Καρδίτσας κ. Θωμάς Δεληγιάννης, αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καλωσορίζει στην ομάδα των χορηγών μας  την ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., που θα κοσμεί πλέον την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας. Ο κ. Δεριζιώτης και  η εταιρία του, ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων και φορέων, που αγαπούν τον αθλητισμό και την άμιλλα, και τους θέλουμε κοντά μας στη δύσκολη, αλλά πολύ όμορφη πορεία μας».




Total
0
Shares
Previous Article

Ένταξη έργων ύψους 415.000€ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας στην Άνδρο για την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών