Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο αναψυκτήριο «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ»

            Η Ευτυχία Μητρίτσα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Σταυρό του Nότου Club, έρχεται στην πατρίδα της, την Καρδίτσα, στη φιλόξενη σκηνή του αναψυκτηρίου «Παυσίλυπον», για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα – προσωπογραφία.

            Έχοντας ήδη πολλές και σημαντικές συνεργασίες (Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Λιδάκη, Γιώργο Ανδρέου, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Απόστολο Ρίζο, Κώστα Μπουντούρη κ.α.), και δύο προσωπικά album στη μουσική διαδρομή της –  “Σωσίβιο” (σε μουσικές του Κώστα Μπουντούρη) και  “Μυστικός Προορισμός” – η Ευτυχία ανεβαίνει δυναμικά και με ερμηνευτική ωριμότητα στη σκηνή, θυμάται τα ηχοχρώματα του τραγουδιού που την έκαναν να συγκινηθεί και μας ξανασυστήνει μοναδικά, αγαπημένα της τραγούδια από την έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική. Παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς αναζητά την απλότητα και την αμεσότητα σε τραγούδια που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

         Το κλαρίνο, το λαούτο, η κλασική κιθάρα, το πιάνο και το μπάσο φτιάχνουν ένα τοπίο από εικόνες γνώριμες, μα και απρόβλεπτες. Ο Τσιτσάνης, ο Τούντας, ο Χιώτης, ο Μικρούτσικος, ο Ξυδάκης, ο Ανδρέου, ο Σούκας, ο Ζαμπέτας, ο Καλδάρας, ο Χατζιδάκις, ο Ξαρχάκος και πολλοί άλλοι συναντιούνται σε ένα πρόγραμμα που αποκαλύπτει τις πιο βαθιές επιρροές της Ευτυχίας. Οδηγός η ζεστή φωνή της και η συγκινητική, εκφραστική της δύναμη.

            Ανάμεσα σε όσα αγαπάει, παρουσιάζει επιλεγμένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως το “Βγάλ’το από μέσα σου”, η “Ζωή ακόμα αντέχει”, η “Μνήμη παιδική”, το “Δε σε θυμάμαι” κ.α. και δοκιμάζει καινούρια τραγούδια, δικά της και άλλων δημιουργών, που θα αποτελέσουν το υλικό της επόμενης δισκογραφικής της εργασίας.

            Προάγγελος αυτής, το τραγούδι “Μου λένε να μη σ᾽ αγαπώ” (σε μουσική Νίκου Καλλίνη και στίχους Γιώργου Πολυμενάκου) που ήδη έχει ξεχωρίσει ραδιοφωνικά και αποτελεί ένα τραγούδι-ταυτότητα για την ίδια, φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στον ήχο της παράδοσης.

  Πολύτιμος συνεργάτης της ο Δημήτρης Σίντος, που έχει την επιμέλεια της ενορχήστρωσης.

Μαζί της επί σκηνής:

Διονύσης Θεοδώσης | κλαρίνο, πνευστά

Άρης Κονιδάρης | κλασική κ ακουστική κιθάρα

Δημήτρης Σίντος | λαούτο, μπάσο, πιάνο

Ώρα προσέλευσης | 21:30

Τιμή εισόδου: 7 €

Αναψυκτήριο « ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ»

τηλ.κρατήσεων: 2441071159, 6974803752

Facebook : https://www.facebook.com/EftychiaMitritsaOfficial/

You Tube Channel : https://www.youtube.com/user/EftychiaMitritsa




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Λίστα ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Related Posts