Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ενορία των Αγίων Αναργύρων τίμησε τον κ. Θωμά Κοτρώτσιο

agioi anargyroi krania

 

Επιμνημόσυνη δέηση για όλους του κεκοιμημένους ενορίτες τελέστηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου, όπου στο τέλος το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τίμησε το απερχόμενο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τον κο ΒΡΑΝΤΖΑ Χρήστο και τον Κο ΚΟΥΤΣΙΑΝΑ Ματθαίο, προσφέροντας μία Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας ευχαριστώντας για την διακονία τους στην Εκκλησία και Ενορία των Αγίων Αναργύρων. Τέλος ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου προσέφερε Δίπλωμα Ευχαριστίας στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κρανέας κον ΘΩΜΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟ, ο οποίος δεν θα υποβάλλει εκ νέου υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

“Η Ενορία των Αγίων Αναργύρων και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου απονέμει το παρόν δίπλωμα ίνα ευχαριστήσωμεν τον αξιώτιμον Πρόεδρον της Τ.Κ. Κρανέας ΘΩΜΑΝ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΝ τω συμβάλλοντι τα μέγιστα εις την Ενορία των Αγίων Αναργύρων κατά την θητείαν του ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανέας-Αγίων Αναργύρων και συγχαίροντες Υμάς επί τη πολυσημάντω κοινοφελή και ευγενή προσφορά, επιδαψιλεύομεν Υμίν πλουσίαν τη χάριν του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων και της Υπερενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου της Βασιλίσσης.”

Μετά Πατρικών ευχών δια το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Δαλαγιώργος

Πρεσβύτερος

agioi anargyroi krania 1

agioi anargyroi krania 2

agioi anargyroi krania 3

agioi anargyroi krania 4

agioi anargyroi krania 5




Total
0
Shares
Previous Article
ΣΔΕ Καρδίτσας

ΣΔΕ Καρδίτσας: Εβδομάδα Δράσεων εθελοντισμού στο πλαίσιο του “Let’s do it Greece”

Next Article
pyrosbestiki

Έγκριση πρόσληψης 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…