Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ελληνική απόστολή της ομοσπονδίας Wushu Kung Fu στην Οξυά Καρδίτσας

Στον πανέμορφο χώρο της Αγίας Κυριακής, στην Οξυά Καρδίτσας, έχει καταλύσει από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (25-07-2015) για προπονητικό δεκαήμερο η ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu με επικεφαλή τον Οξυώτη παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Ν. Παπαχρήστο, αποδεχόμενη πρόταση-πρόσκληση του Συλλόγου Απανταχού Οξυωτών Ν. Καρδίτσας «Ο Άγιος Δημήτριος».

Καθημερινά, πρωί και απόγευμα, τα μέλη της ομάδας ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων, το οποίο περιλαμβάνει και δρόμους αντοχής σε ανώμαλο έδαφος στο δάσος της Οξυάς. Οι αθλητές τηρούν ειδικό πρόγραμμα διατροφής αποτελούμενο κυρίως από κηπευτικά, όσπρια και μέλι, τα οποία προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς.

Ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία, τα μέλη της αποστολής εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Σύλλογο Απανταχού Οξυωτών και δήλωσαν μαγεμένοι από το τοπίο του χωριού μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 40χρονος για ληστεία σε περίπτερο στην Καλαμπάκα Τρικάλων

Next Article

Πολιτιστικό και Αθλητικό καλοκαίρι 2015 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…