Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η εκπρόσωπος του Berkeley Springs στις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη

Η εκπρόσωπος του διασημότερου διεθνούς διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού Berkeley Springs, κα Jill Klein Rone, στις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη

Τις εγκαταστάσεις του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, στο χωριό της Βατσουνιάς, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βατσουνιάς, ο Δήμαρχος Μουζακίου και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, ο νέος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο Διοικητής της Αστυνομίας Καρδίτσας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Καρδίτσας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Καρδίτσας,  ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας και ο Προέδρος της Τράπεζας Eurobank, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων από το χωριό Κάνδυλα, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες της εταιρίας καθώς και κάτοικοι της περιοχής, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρεία εμφιάλωσης του νερού Θεόνη, ΑΗΒ Γκρουπ, με αφορμή την επίσκεψη της εκπροσώπου του διασημότερου διεθνούς διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού Berkeley Springs, Jill Klein Rone.

Αφορμή για την επίσκεψη της κας Klein Rone αποτέλεσε η πρόσφατη κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου από το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στον 26ο διαγωνισμό Berkeley Springs, το Μάρτιο του 2016, μία ανώτατη διάκριση που αναγνώρισε το Θεόνη ως το καλύτερο νερό του κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Klein Rone μίλησε στους προσκεκλημένους για την ιστορία του μακροβιότερου διαγωνισμού και το ειδικό του βάρος, αναφέροντας ότι λαμβάνουν συμμετοχές από 52 χώρες διεθνώς, σε 6 ηπείρους. Η κα Klein Rone, ολοκληρώνοντας την ομιλία της απένειμε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κο Δημήτρη Τσέλιο το τιμητικό τρόπαιο, με τη μορφή σταγόνας. Παίρνοντας το λόγο ο κος Τσέλιος εξέφρασε το αίσθημα περηφάνιας που το νερό Θεόνη συγκαταλέγεται πλέον “ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα εμφιαλωμένων νερών της παγκόσμιας αγοράς”, συγχαίροντας τη συλλογική προσπάθεια “όλων όσων πίστεψαν και συμμετείχαν στην εδραίωση, ανάπτυξη και καθημερινή λειτουργία” της μονάδας εμφιάλωσης.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Η εκπρόσωπος του Berkeley Springs στις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη

[espro-slider id=18928]

[espro-slider id=18939]




Total
0
Shares
Previous Article

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού

Next Article

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο Βερδικούσια – Λογγά

Related Posts