Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η αποστολή του Δήμου Τρικάλων στο Άμπεργκ

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων

Αποστολή του Δήμου Τρικάλων βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πόλη Άμπεργκ (Amberg) της Γερμανίας, που είναι αδερφοποιημένη πόλη με το Δήμο Τρικάλων. Συγκεκριμμένα ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δήμα, Ψύχος, Γούλας, ο κ. Στουρνάρας από τη μείζονα και ο κ. Λουλές από την ελάσσονα αντιπολίτευση, μαζί με την υπάλληλο του γραφείου Δημ. Σχέσεων κ. Νταούλα βρίσκονται στο Άμπεργκ από την Παρασκευή 23.06.2017 και θα επιστρέψουν την Κυριακή 25.06.2017.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η ελληνική επιστολή είχε μεταξύ άλλων και μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντή Γκίκα καθώς και με τον Αντιπρόεδρο του Τρικαλινού Συλλόγου Νυρεμβέργης κ. Ευθύμη Κερασοβίτη.

Ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άριστη φιλοξενία που έχει η αποστολή από το Δήμο Άμπεργκ και την ιδιαίτερή του χαρά που ο Δήμος Τρικάλων θα φιλοξενήσει το επόμενο 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών που φέτος θα διοργανωθεί στην όμορφη πόλη των Τρικάλων από τις 28 μέχρι 30 Ιουλίου 2017!

Για το Δ.Σ. της
Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας

Ο Α’  Γραμματέας

Άγγελος Βόμπρας

 




Total
0
Shares
Previous Article

Δυναμικά συνεχίζεται η 50η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Next Article

Ημερίδα για το Κτηματολόγιο από την Πανθεσσαλική Στέγη - Συχνές ερωτήσεις / Απαντήσεις