Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα

Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα

 

Τουρνουά Μπάσκετ στα Ιωάννινα με συμμετοχή της Ακαδημίας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Την Κυριακή 31/03/2019 στο Νέο κλειστό Ιωαννίνων η Ακαδημία Μπάσκετ Ντούγιας φιλοξένησε την Ακαδημία Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» σε τουρνουά Μπάσκετ. Στους αγώνες που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν οι ομάδες μίνι – προμίνι και τζούνιορ των δυο συλλόγων.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ο προπονητής και υπεύθυνος του προγράμματος της Ακαδημίας του Μουζακίου Κος Κομποδιέτας Κώστας δήλωσε τα εξής: “Ευχαριστούμε την ομάδα των Ιωαννίνων και τον προπονητή της κ. Ντούγια για την πρόσκλησης να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Οι αθλητές μας έδειξαν στοιχεία βελτίωσης και ταυτόχρονα απόλαυσαν άλλο ένα αγωνιστικό Κυριακάτικο πρωινό. Στόχος της Ακαδημίας μας εξάλλου είναι τόσο η αγωνιστική βελτίωση όσο και η πνευματική και ψυχική ισορροπία και ηρεμία των παιδιών. Στο μέλλον υποσχόμαστε κι άλλες ανάλογες και καλύτερες αγωνιστικές δραστηριότητες για τους αθλητές μας”.


Το Δ.Σ.του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»




Total
0
Shares
Previous Article
Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Next Article
mixanakia delivery

Ντελίβερι: Μια πρόταση για ασφαλέστερο μεροκάματο.

Related Posts