Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του κ. Μητσοτάκη

Η ΝΔ και ο πρόεδρός της ζητούν για άλλη μία φορά εκλογές κινδυνεύοντας ο κ. Μητσοτάκης να γίνει ο πολιτικός αρχηγός από τη μεταπολίτευση και μετά που έχει ζητήσει τόσες !!!! πολλές φορές εκλογές μέσα στους οχτώ μήνες από την εκλογή του.

Ο αρχηγός της ΝΔ αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας εκ του πονηρού ….”εμπλοκή” στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα. Έφτασε μάλιστα να ζητήσει την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα επειδή η κυβέρνηση δήθεν καθυστερεί να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα για την υποδόση των 2,8δις ευρώ, ενώ κάνει σφοδρή κριτική στη συμφωνία του τρίτου μνημονίου ως ” υφεσιακή “, καταγράφοντας άλλη μια πολιτική αντίφαση.  Το έκανε μάλιστα την ίδια ώρα που η Κομισιόν δημοσιοποιούσε αποκαλυπτικά στοιχεία για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην οποία υπηρέτησε ως κορυφαίος υπουργός.

Σύμφωνα με την Κομισιόν τη διετία 2013-2014 εισέπραξαν 11δις ευρώ λιγότερα από τον ΦΠΑ που υπολόγιζαν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το κομβικό ζήτημα είναι η δυνατότητα των μηχανισμών του κράτους να εισπράξουν τους φόρους από αυτούς που έχουν.

Από τις λίστες της φοροδιαφυγής ως τα θαλασσοδάνεια των καναλιών και από το σύστημα διαπλοκής που έθρεψαν ως τις αντικοινωνικές πολιτικές που εφάρμοσαν επί χρόνια, οι σκελετοί που θέλουν να κρύψουν στη ΝΔ είναι πολλοί. Αν σε όλα αυτά προστεθούν η έλλειψη ουσιαστικής πολιτικής επιχειρηματολογίας και τα εσωκομματικά μαχαιρώματα, τότε το μίγμα στη ΝΔ γίνεται εκρηκτικό.

Υ.Γ. 

  1. Δεν κάνει καλό στον κ. Μητσοτάκη να παίρνει γραμμή από αρθογράφους ΔΟΛιων εφημερίδων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ζήτησε εκλογές επειδή με τις ήξεις αφήξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τον θύμωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφοντας του ότι “έως ότου ξυπνήσουν στη ΝΔ, ο Τσίπρας θα έχει αρπάξει και τα τασάκια”, τον συνέκρινε με το παλιότερο αστέρι του συστημικού σχολείου Αντώνη Σαμαρά και κατέληγε με το συμπέρασμα ότι αυτόν τον πόλεμο δεν θα τον κερδίσει η παράταξη “που νομίζει ότι ζει Ουεστμίνιστερ και Ντάουνινγκ στριτ γωνία”!!!
  2. Η λαλίστατη ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για ένα ακόμη σκάνδαλο που εμπλέκονται στελέχη της ΝΔ, αυτό της μελέτης-κατασκευής βιομηχανικής επιχειρηματικής περιοχής ΒΕΠΕ Γρεβενών; Τι έχουν να πουν για τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με επιβολή περιοριστικών όρων στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Τιμολέοντα Κοψαχείλη(τότε πρόεδρος της ΒΕΠΕ Γρεβενών) και Δημοσθένη Κουπτσίδη (νομάρχης Γρεβενών κατά την επίμαχη περίοδο, μετέπειτα δήμαρχος Γρεβενών και τώρα στην αντιπολίτευση του δήμου) για υπόθεση που αφορά πόρους του Δημοσίου ύψους 800.000ευρώ;

Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Απ. Κολοκύθας: Παίζουν πολιτικό θέατρο!

Next Article

Η Κατερίνα Τσιρίδου σήμερα Κυριακή 11/9 στον Παλαμά

Related Posts