Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Πλαζ Πεζούλας-Καλύβια Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

protopsalti pezoula slide

 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2019 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, συνεχίζει το πρόγραμμα των συναυλιών.

Μαζί μας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια παράσταση-θρίαμβος σε καλοκαιρινή περιοδεία!

 Αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 21:30 στην Πλαζ Πεζούλας-Καλύβια Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά από έναν δυνατό καλλιτεχνικό χειμώνα στη μουσική σκηνή του Gazarte – με τρεις συνεχόμενες παραστάσεις και διθυραμβικές κριτικές – ταξιδεύει  αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία και αυτήν την Κυριακή  εδώ κοντά μας στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

«Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με  πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – αποκάλυψη,  στο οποίο η ροκ διάθεση, η  ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστις Πρωτοψάλτη εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν την ψυχή μας.

«Σε απευθείας σύνδεση», ένα κρεσέντο χαράς, με ιδιαίτερες εκπλήξεις όπου απολαμβάνουμε με τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της, που αποτελούν σταθερή αξία στο χρόνο, αλλά και το νέο της υλικό, επιβεβαιώνοντας πως η αγάπη μας μαζί της για εκείνη θα κρατήσει αιώνια!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.

Η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.


protopsalti pezoula




Total
0
Shares
Previous Article
plaketes Trikala

Δ. Τρικκαίων: Τιμητικό «αντίο» σε αποχωρήσαντες δημοτικούς συμβούλους

Next Article
kourti vasiliki

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών η Βασιλική Κουρτή