Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημιτελικός κυπέλλου ΕΣΚΑΘ: Ο Γ.Σ.Γόμφων παίζει για να πλασαριστεί στον τελικό!

gs gomgoi gs sofades
Στον ημιτελικό κυπέλλου ΕΣΚΑΘ αύριο Σάββατο στις 16:00 ο Γ.Σ. ΓΟΜΦΩΝ θα προσπαθήσει να αλώσει το αντίπαλο σύνολο και βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.
Αναμετριέται με τον Γ.Σ.Σοφάδων, μια ομάδα ισχυρή με την οποία διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της άλλη μια φορά για το θεσμό του πρωταθλήματος και μέσα στους Σοφάδες τα Βουβάλια του Μάκη Αλεξίου νίκησαν….τυχαίο;;; Δεν νομίζωωω!!!
Οι Γόμφοι είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στο Final Four...ενώ  το αντίπαλο δέος είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό…Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει μιας και οι δυο ομάδες είναι αδιαφιλονίκητες  , πάμε λοιπόν να απολαύσουμε ένα ντέρμπι στο οποίο θα υπερισχύσει η γιορτή του Θεσσαλικού μπάσκετ και οι δυο ομάδες θα παίξουν πάνω από όλα για …την μαγεία του παιχνιδιού!
Οι Γόμφοι θα παραταχθούν απέναντι στους Σοφάδες χωρίς τον Θοδωρή Ψύρρα που τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Αμπελώνα πράγμα που τον βγάζει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα
Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες όμως είναι ετοιμοπόλεμοι γιόρτασαν Χριστούγεννα και ξαναρίχτηκαν με τα μούτρα στην προπόνηση εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου…Ανελέητο training  για την επίτευξη του στόχου…..Η κατάκτηση της Κορυφής!
Η συνέχεια στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά ….Be there!
Ιωάννα Κρίκου
80108333 564097837775391 7640686037206827008 n



Total
0
Shares
Previous Article
hlias

Αναζητώντας τον Θεό

Next Article
toev kraneas

Εκλογή Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Κρανέας