Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 18.04.2016 έως 08.00 ώρα της 19.04.2016

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (18-04-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (18-04-2016) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και δυνάμει καταδικαστικής απόφασης Συνελήφθη, χθες (18-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ (8)  ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
————— ——————————————————————-
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (18-04-2016) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (837) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για απόπειρα κλοπής από οικία ηλικιωμένου Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2016) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 20χρονος και τρεις ανήλικοι, διότι με τη χρήση λοστού αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 79χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.



Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση των παραγωγών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου

Next Article

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Βασίλης Βούζας με τους νέους του Ολυμπιακού

Related Posts