Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Καρδίτσα

από 08.00 ώρα της 27.06.2016 έως 08.00 ώρα της 28.06.2016 

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (27-06-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, τριών μηνών και εικοσιπέντε ημερών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες (27-06-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, μήκους λεπίδας επτά εκατοστών.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (27-06-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άντρες, ηλικίας 30 και 34 ετών και μία 34χρονη, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Θανάσιμος τραυματισμός ηλικιωμένης Χθες (27-06-2016) και περί ώρα 19:50 στη Λάρισα, 82χρονη ημεδαπή βρισκόταν στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου της οικίας της και κατά τη χρήση εξωτερικού αναβατορίου –ανελκυστήρα εγκλωβίστηκε το κεφάλι της μεταξύ μεταλλικού κιγκλιδώματος μπαλκονιού και αναβατορίου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

——————– ——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

———————- ——————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για

κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (27-06-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, σήμερα (28-06-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, μία 64χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούν σε βάρος της δύο αποφάσεις των Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείων Αθηνών για τα αδικήματα της αντίστασης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ολικές καταστροφές από την Χαλαζόπτωση στον Δήμο Πύλης σε Αγροτικές Καλλιέργειες

Next Article

«Ευρωπαίος» και στην κοινωνική πολιτική ο Δήμος Τρικκαίων.

Related Posts