Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Μαγνησία

 

από 08.00 ώρα της 22.06.2016 έως 08.00 ώρα της 23.06.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (22-06-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε σε χώρο εστιατορίου και αφαίρεσε από 57χρονη ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την (20-06-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, αποπειράθηκε να διαρρήξει βοηθητική θύρα εισόδου γραφείων εταιρείας, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη μέσω υπολογιστή Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από (10-01-2016) έως (08-02-2016) πραγματοποίησε τρεις αναλήψεις από Α.Τ.Μ. υποκαταστημάτων δύο τραπεζών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης και τον κωδικό, ημεδαπού ζευγαριού, αφαιρώντας συνολικά από τον τραπεζικό λογαριασμό τους το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (22-06-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 63χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (22-06-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις και συγκεκριμένα μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και μία του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί επιταγών, της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της υπεξαίρεσης, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας Από τον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 76χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το χρονικό διάστημα από (12-06-2016) έως (21-06-2016) στην Αλόννησο προκάλεσε φθορές σε αγροτεμάχιο 56χρονης ημεδαπής, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε αποθήκη, ιδιοκτησίας της, από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσε διάφορα αγροτικά εργαλεία.



Total
0
Shares
Previous Article

Εξοπλισμός φαρμακείων στο Δήμο Πύλης

Next Article

Το νερό Θεόνη παίζει ποδόσφαιρο για το χαμόγελο κάθε παιδιού