Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 08.03.2017 έως 08.00 ώρα της 09.03.2017

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (08-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 21 και 23 ετών, διότι εισήλθαν σε κατάστημα – σούπερ μάρκετ και αφαίρεσαν διάφορα τρόφιμα. Τα αφαιρεθέντα τρόφιμα βρέθηκαν στην κατοχή των δράστιδων, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης (15) μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς Συνελήφθη χθες (08-03-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι έθεσε φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων του Δήμου της πόλης, με αποτέλεσμα  να προκληθούν σε αυτούς φθορές μικρής έκτασης.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου Συνελήφθη χθες (08-03-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού, το οποίο κατασχέθηκε.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (08-03-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης (12) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών.




Total
0
Shares
Previous Article

Θετική έκβαση έχει η πρόταση του Δήμου Τρικκαίων για το «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών».

Next Article

Συνελήφθη 39χρονος στον Τύρναβο Λάρισας, κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος 73χρονης

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…