Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 04.12.2016 έως 08.00 ώρα της 05.12.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε ένα ποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (04-12-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (03-12-2016) το βράδυ διέρρηξαν καφετέρια ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μία πλαστική διάφανη τέντα, ενώ στη συνέχεια, από τον ίδιο χώρο αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (04-12-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 13χρονος ημεδαπός, διότι  εισήλθε σε οικία 76χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των νομοθεσιών περί βεγγαλικών και περί αθλητισμού

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε κατά την είσοδό του σε χώρο γηπέδου πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, κατελήφθη να κατέχει επιμελώς κρυμμένους στα ενδύματά του, δύο πυρσούς χειρός (ναυτιλίας), οι οποίοι κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι αφαίρεσε από ταμιακή μηχανή καταστήματος, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ. Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος και κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (04-12-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————– ——————————————————————–

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Συγχαρητήριο μήνυμα

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…