Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 07.11.2016 έως 08.00 ώρα της 08.11.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κλοπή που διαπράχθηκε στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από (28-07-2012) έως (30-07-2012) διέρρηξε διαμέρισμα, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν χθες (07-11-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής  Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 49 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά (32) ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (07-11-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός διότι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα άσκοπα, με άγνωστο τύπου όπλο.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν χθες (07-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 56 ετών, διότι όπως προέκυψε, ο 16χρονος παρέλαβε διάφορα κοσμήματα από 13χρονο ημεδαπό, ο οποίος τα αφαίρεσε από τη δική του οικία. Στη συνέχεια, ο 16χρονος μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο και τα παρέδωσε στον προσωρινά υπεύθυνο, 56χρονο ημεδαπό, με χρηματικό αντίτιμο (580) ευρώ.  Ακολούθως, ο 16χρονος παρέδωσε το χρηματικό ποσό στον 13χρονο. Τα κοσμήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-11-2016) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 36 και 40 ετών, διότι στη κατοχή τους και εντός των αποσκευών τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι μαχαίρια, διαφόρων τύπων, με μήκη λάμας έως (19) εκατοστών.

Σύλληψη ημεδαπού για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (07-11-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος αδείας   ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγίου Γερμανού Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης ενός μηνός και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (07-11-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (07-11-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,6) μέτρων και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (21,7) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (07-11-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 57χρονης ημεδαπής, εισήλθε  σε κατάστημα ιδιοκτήτριας της και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Απαραίτητες μετασυλλεκτικές πρακτικές αποτελεσματικής φυτοπροστασίας της βαμβακοκαλλιέργειας

Next Article

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει άμεσα τους δημότες και πολίτες για συμβάν με έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου.

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”