Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 06.08.2016 έως 11.00 ώρα της 07.08.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-08-2016) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και είκοσι ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (250) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-08-2016) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και δέκα ημερών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Χθες (06-08-2016) το βράδυ στο 7ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, κινούμενη με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (06-08-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας και του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 41χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας και ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι ο πρώτος κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ο δεύτερος κατελήφθη να κατέχει δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος καπνού και κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (06-08-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (7) αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος καπνού και κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς

Συνελήφθη χθες (06-08-2016) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει τέσσερα πεπαλαιωμένα νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στην νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα αρχαία νομίσματα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στην 19η Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων για τον επακριβή προσδιορισμό και χαρακτηρισμό τους.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (06-08-2016) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 31 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και τέσσερα αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (06-08-2016) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα με θέμα: Το Δημοτικό Τραγούδι στον 21ο αιώνα.

Next Article

Πλάκα....στη πλάκα.....Ανέβηκα στη Πλάκα 2364μ.

Related Posts