Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 03.08.2016 έως 08.00 ώρα της 04.08.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης

Συνελήφθησαν, χθες (03-08-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 29 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (03-08-2016) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για το αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου.
Εξιχνίαση κλοπής Χθες (03-08-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, 41χρονος ημεδαπός μετέβη σε περίπτερο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η προσωρινά υπεύθυνη, 39χρονη ημεδαπή, βρισκόταν έξω από το περίπτερο, εισήλθε σε αυτό και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (03-08-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (02-08-2016) το μεσημέρι  εισήλθε σε οικία 84χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (430) ευρώ, ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς διαμένει παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (03-08-2016) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (03-08-2016) το πρωί στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και δέκα ημερών, για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και της απόπειρας κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (03-08-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από τσάντα 20χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της 34χρονης, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————– —————————————————————

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Σ.Π.ΟΡ.Τ. στην Μακρυράχη του Ασπροπόταμου

Next Article

ΕΟΣΚ: Εξερεύνηση στην Αργιθέα