Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 19.05.2016 έως 08.00 ώρα της 20.05.2016 

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (19-05-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 49 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων Συνελήφθησαν χθες (19-05-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 57, 64 και 48 ετών, διότι κατελήφθησαν σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού να διενεργούν ανασκαφές, με σκοπό την ανεύρεση αρχαίων αντικειμένων, στερούμενοι σχετικής άδειας από αρμόδια Αρχή. Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν εργαλεία ανασκαφής, ένας ανιχνευτής μετάλλου και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης Συνελήφθη χθες (19-05-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,28) έως (1,10) μέτρα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών φυγόποινων Συνελήφθησαν χθες (19-05-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 21 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (19-05-2016) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (19-05-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Εξιχνίαση κλοπής από περίπτερο – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος την (25-03-2016) στον Παλαμά, διέρρηξε περίπτερο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, καθώς και καπνικά είδη.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (19-05-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή από κοινού, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Καπ Γκρας, ο φρουρός του Ασπροποτάμου

Next Article

Σε πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με χρονική διάρκεια τέσσερα (4) χρόνια προχωράει ο Δήμος Μουζακίου.

Related Posts