Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 28.06.2016 έως 08.00 ώρα της 29.06.2016

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβίαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού Συνελήφθησαν χθες (28-06-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος και 20χρονη, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν πενήντα αναβολικά δισκία, επτά αμπούλες τεστοστερόνης και ένα γυάλινο φιαλίδιο με αναβολική ουσία, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (28-06-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα λίγες ώρες νωρίτερα διέρρηξαν ψυγείο περιπτέρου 32χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (28-06-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (13/14-06-2016) στο Βόλο, ο 43χρονος αφαίρεσε μία χρυσή βέρα από οικία, όπου φιλοξενούνταν, την οποία στη συνέχεια πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (28-06-2016) το πρωί στη Φαρκαδόνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μηνός και χρηματική ποινή (200) ευρώ.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————- ——————————————————————-

 




Total
0
Shares
Previous Article

«Εξαιρετικά χρήσιμη η ανταλλαγή απόψεων»

Next Article

Χωρίς εφημερίες για 12 μέρες το μήνα το Κ.Υ. Μουζακίου χωρίς γιατρό το Αγναντερό