Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 21.06.2016 έως 08.00 ώρα της 22.06.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (21-06-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (21-06-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού,  ένα κινητό τηλέφωνο. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (21-06-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (22-06-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κουτί με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (16) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (21-06-2016) το πρωί στον Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Παλαμά, μια 57χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας  με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ανάπτυξη μέσω και των ιαματικών πηγών Ριζώματος, για τον Δήμο Τρικκαίων.

Next Article

“Ένα πουλί στην χώρα των γάτων”