Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσια εκδρομή οργανώνει ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός , Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς

.

   Λίγους  μόλις μήνες μετά την προηγούμενη επιτυχημένη εκδρομή που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς Οξυώτες αλλά και φίλους του Συλλόγου ν’ απολαύσουν αξιοθέατα και προσκυνήματα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» οργανώνει, μετά από παρότρυνση πολλών μελών και φίλων του και σε συνεργασία με γνωστό τουριστικό Γραφείο, μία ακόμα ημερήσια εκδρομή.

   Η εκδρομή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 22 Απριλίου και  προορισμό θα έχει τη λίμνη Κερκίνη, τα οχυρά Ρούπελ, την τοποθεσία «Αη Γιάννη» Σερρών (ανάπαυση και φαγητό) και κατάληξη το προσκύνημα το μοναστήρι του Τιμίου προδρόμου, στο νομό Σερρών. Θ’ ακολουθήσει επιστροφή στο Μουζάκι, απ’ όπου και θα γίνει και η αναχώρηση, το πρωί της Κυριακής, και περί την ώρα 06 : 30.

    Όπως έχει ανακοινωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ήδη έχει συμπληρωθεί ένα λεωφορείο και υπάρχουν επιπλέον δηλώσεις συμμετοχής και για δεύτερο, το οποίο και θα δρομολογηθεί εφόσον ο τελικός αριθμός των επιθυμούντων το επιτρέψει. Για τυχόν δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ και στα τηλέφωνα 6974456301 και 6971599350, μέχρι και το  βράδυ της Τετάρτης, 18 Απριλίου.

Από το ΔΣ του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article

Ρίψη εμβολίων για την Λύσσα των κόκκινων αλεπούδων

Next Article

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας καρδίτσας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…