Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ηλίας Μπάλλας: Αθλητικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”

 Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων Γ. Πασιαλής γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ότι σας εκτιμώ και αναγνωρίζω το τεράστιο έργο σας για την αναβάθμιση των αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας και θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτά που ακουστήκαν από τον κ. Δήμαρχο για την δράση τη δική σας και των προηγουμένων διοικήσεων στην χθεσινή καλοκαιρινή σας εκδήλωση.

 Ποτέ και κανένας Σύλλογος δεν πρόκοψε με διαχωριστικές γραμμές (οι πριν και οι μετά), η επιτυχία πάντα στηρίζεται στην όρεξη και το μεράκι των νέων με την βοήθεια και την εμπειρία των παλαιών, και όλοι μαζί δημιουργούνε και η δουλειά δεν είναι προσωπική αλλά πάντα συλλογική.

 Ο Σύλλογος δεν προσφέρεται για πολίτική εκμετάλλευση και πολιτική αναρρίχηση, όποιος το επιχείρησε διέλυσε το Σύλλογο και η στήριξη του Δημου δεν εξαρτάται από το πόσο κοντά είσαι στον Δήμαρχο, αλλά από το πόσο κοντά είσαι στα παιδιά και τον κόσμο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων είναι ένας ιστορικός Σύλλογος και όλες οι διοικήσεις προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να συμβάλουν στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας ,με δύσκολες συνθήκες χωρίς εγκαταστάσεις χωρίς γήπεδα και αθλητικό υλικό , μεταφέροντας με τα δικά τους αυτοκίνητα τα παιδιά στα Τρίκαλα και αλλού για να προπονηθούν με πρωτοπόρο τον φίλο k.Φίλιππα Πλακιά

 Και άλλα παιδιά έσπαζαν τα πόδια τους στα τσιμέντα των γηπέδων του Μουζακίου γιατί η Περιφέρεια και η Δημοτική αρχή για χρόνια δεν μπορούσαν να βρουν άκρη με τους εργολάβους προκειμένου να ολοκληρωθεί το κλειστό, όταν τα αντίστοιχα γήπεδα στο Παλαμά και Σοφάδες που όρχησαν μαζί είχαν από χρόνια δοθεί σε λειτουργία.

 Εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το τμήμα βόλεϊ των κοριτσιών δημιουργήθηκε με την προοπτική ότι θα άνοιγε το κλειστό , η λειτουργία του οποίου ήταν πάρα πολύ σημαντική για την ανάπτυξη των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα και το τμήμα αυτό δεν δημιουργήθηκε από την σημερινή διοίκηση , αλλά από μια ομάδα συμπολιτών μας του κ Αχιλλέα Υφαντή και του κ.Σαριώτη Σωτήρη και με την κάλυψη και στήριξη της παλαιάς Διοίκησης του Συλλόγου Γ.Πασιαλής με πρόεδρο τον φίλο κ. Γιώργο Βλαχογιάννη που έχει επίσης να επιδείξει ένα σημαντικό έργο , με σημαντικότερο αυτό της ομάδας μπάσκετ που κάθε χρόνο ανέβαινε κατηγορία.

 Σε κάθε περίπτωση παρακολουθώ από κοντά της δραστηριότητες του νέου Δ.Σ και τα νέα αυτά παιδιά του Δ.Σ αξίζουν την βοήθεια όλων μας και πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί έχουν διάθεση και όρεξη για προσφορά και πρέπει έτσι να προχωρήσουν όπως μέχρι σήμερα με ενότητα συνεργασία και χωρίς αποκλεισμούς .




Total
0
Shares
Previous Article

14ο Συνέδριο Αργιθεατών

Next Article

Ο Ελληνισμός προσεύχεται στη Μεγαλόχαρη

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…