Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ζωντανή μετάδοση του Xterra Greece Championship 2015 στη Λίμνη Πλαστήρα.

Η XTERRA επιστρέφει στη Λίμνη Πλαστήρα το Σάββατο 20 Ιουνίου με το 3o XTERRA Greece Championship που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Ο αγώνας αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, με διοργανώσεις σε περισσότερες από 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Xtera-live-kentrikos

Η διοργάνωση του 2014 περιλαμβάνει τον αγώνα XTERRA Greece Championship στις επίσημες αποστάσεις (1,5χλμ κολύμπι, 30χλμ ποδηλασία με mountain bike και 10χλμ τρέξιμο), αλλά και αγώνα XTERRA Sprint (750μ κολύμπι, 15χλμ ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο).

Και στις 2 αποστάσεις υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε ομάδες σκυταλοδρομίας από 2-3 αθλητές.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση στο Ν. Καρδίτσας Fylakti Tvwww.fylakti.com. Η ζωντανή κάλυψη θα ξεκινήσει στις 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου. H ομάδα της Fylakti για 6 ώρες, θα σας μεταφέρει το παλμό λεπτό πρός λεπτό για ότι γίνεται, με ζωντανή εικόνα και ήχο , με συνεντεύξεις αθλητών, επισήμων, θεατών, αλλά και πολλά παρασκήνια για ότι συμβαίνει εκείνη την ημέρα.

Η εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… για πρώτη φορά το απόγευμα του Σάββατου (19:00), θα μεταδοθούν ζωντανά οι απονομές των βραβείων στους νικητές ,από το συνεδριακό κέντρο του Kazarma Lake Resort & Spa στα Καλύβια Φυλακτής.

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το Portal www.fylakti.com αλλά και από το www.xterragreece.com από τις 10 το πρωί.




Total
0
Shares
Previous Article

Ρεσιτάλ Βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Next Article

Εξέταση και πιστοποίηση χρήσης γεωργικών φαρμάκων

Related Posts