Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστίες του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας

Γιάννης Κουφόπουλος – Πρόεδρος Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο για τη μεγάλη στήριξή τους ώστε να μπορέσουμε να συνδιοργανώσουμε και να υλοποιήσουμε την παρασκευή της μεγαλύτερης νουγκατίνας σοκολάτας του κόσμου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ώρα 12.00μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με σκοπό την κατάκτηση του Ρεκόρ Γκίνες παρουσία κριτή από το Λονδίνο.

Η νουγκατίνα θα παρασκευαστεί με τα πιο αγνά υλικά και θα διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο σε ειδικά χάρτινα σκεύη σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει ο ΕΦΕΤ. Όλη η διαδικασία του γλυκού θα είναι στεγαζόμενη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις των κανόνων του Βιβλίου Γκίνες.

Οι προετοιμασίες της διοργάνωσης έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο μαζί με τους συναδέλφους ζαχαροπλάστες του Νομού και ανθρώπους της Περιφέρειας ώστε να γίνει πραγματικότητα η κατάκτηση του Ρεκόρ και με ένα στόχο ακόμα. Την προβολή του παραδοσιακού γλυκού του τόπου μας. Αυτό το διήμερο θα παραβρεθούν ζαχαροπλάστες από όλη την Ελλάδα ενώ θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα της Τετάρτης και 100 μαθητές των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ώστε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία παρασκευής της μεγαλύτερης νουγκατίνας σοκολάτας στον κόσμο και στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την πιο νόστιμη παραδοσιακή Νουγκατίνα σοκολάτα των Ζαχαροπλαστών του Νομού.

Θωμάς Μητσιόπουλος

Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου μας αποφασίσαμε την παρασκευή της μεγαλύτερης νουγκατίνας Σοκολάτα στον κόσμο 100 μέτρων που αντιστοιχούν σε 10.000 μερίδες για το ρεκόρ Γκίνες.

Η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χορηγών και των φορέων τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη.

Ευχαριστούμε:

-Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος

-Το Επιμελητήριο Καρδίτσας

-Τον Δήμο Καρδίτσας

Τους χορηγούς:

-Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

-Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

-Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

-Συνεταιρισμός ΘΕΣΓΑΛΑ

-Την ΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

-Τη Βιομηχανία ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

-Την OFFSET GRAPHIC HELLAS OGHPACK

-Την επιχείρηση ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ

-Την εταιρεία ΠΟΥΡΑΤΟΣ

-Το Computer Center  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

-Το ΚΕΚ ΔΙΑΣ

-Το ΚΕΚ ΕΥΡΩΙΔΕΑ

-Το ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ

-Το ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ

Όπως επίσης:

-Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

-Τη Δημοτική Φιλαρμονική Καρδίτσας

-Την ΕΡΤ ως χορηγό επικοινωνίας

-Όλα τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα τοπικά ΜΜΕ για όλη την προβολή και τη στήριξη.

Μετά από αυτή τη διαδικασία του Γκίνες, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών θα διαθέσει σε όλα τα ζαχαροπλαστεία του Νομού το σήμα της νουγκατίνας με την πιστοποίηση του Ρεκόρ ώστε ο κάθε πελάτης να γνωρίζει στο εξής ότι πρόκειται για ένα πιστοποιημένο παραδοσιακό γλυκό του τόπου μας που αναγνωρίζεται παντού και με όλες τις προδιαγραφές. 




Total
0
Shares
Previous Article

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αφορμή την Αγιοκατάταξη του Οσίου Γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη

Next Article

Κωνσταντίνος Γ. Νούσιος: Υπερπλεόνασμα τεχνασμάτων.

Related Posts