Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του προέδρου της κοινότητας Μουζακίου Αχιλλέα Καταραχιά

photo mouzaki2

Ως πρόεδρος τη κοινότητας Μουζακίου ευχαριστώ όλους τους  δωρητές (φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις, παραγωγούς και απλούς πολίτες), που συνέβαλαν με τη βοήθεια τους σε τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα κτλ στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας, για βοήθεια προς τους πληγέντες από το φονικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού. Με τις χορηγίες τους διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 70 οικογένειες της κοινότητας Μουζακίου.

Επίσης αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά του Δήμου Μουζακίου, που αυτές τις ημέρες, περισσότερο από ποτέ, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Εργάζονται καθημερινά και ασταμάτητα, αθόρυβα, προσφέροντας βοήθεια στους δημότες μας, που πραγματικά το χρειάζονται. Στηρίζουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τους γονείς μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις οικογένειές μας και οποιονδήποτε δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει από τα  προβλήματα αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης. Η συμβολή τους είναι πολύτιμη, αποτελεί παράδειγμα ευθύνης και αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ το πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μ. κ. Γέρμανο Γεώργιο και το Δ/ντή της κ. Φραγκόπουλο Δημήτριο, που πολλές φορές ξεπερνώντας τον εαυτό τους και το υπηρεσιακό τους καθήκον, βρίσκονται στο πλευρό όλων όσων το έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μουζακίου 

Καταραχιάς Αχιλλέας

photo mouzaki1




Total
0
Shares
Previous Article
Τηρούμε τις αποστάσεις2

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Next Article
Asimina Skondra new 1

Ασημίνα Σκόνδρα: Δικαιούχοι των 5.000 και των 8.000 ευρώ