Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του διαιτητή Αμβρόσιου Πήτα προς την ΕΠΣΚ Καρδίτσας

Δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους αναγκάζομαι να μετακομίσω στο εξωτερικό βάζοντας μία παρένθεση  στην διαιτησία.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μανώλη Παλάσκα για τη στήριξη που είχα σε ότι χρειάστηκα ,τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Στέφανο Καλυβιώτη για την εκπαίδευση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και τον κ. Αγγελακόπουλο Ιωάννη για την  γνώση που μου προσέφερε και φυσικά τις παρατηρήσεις με σκοπό την βελτίωση μου. θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους με τους οποίους είχαμε μία άρτια συνεργασία ,να τους ευχηθώ να είναι δυνατοί στο δύσκολο έργο που δίνουν και να κρατάνε πάντα ψηλά την καρδιτσιώτικη διαιτησία.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω μία συγνώμη από όποιο σωματείο αδίκησα η αισθάνεται ότι το αδίκησα με κάποια από τις αποφάσεις μου χωρίς να υπάρχει ποτέ η σκοπιμότητα καθώς όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη.

 “Εις το επανιδείν”

Αμβρόσιος Πήτας

amvrosios pitas 1




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδιτσιώτικες επιτυχίες στις διοργανώσεις της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας

Next Article

Εναλλακτικές Μαθητοκεντρικές Μορφές Διδασκαλίας και Μαθητές

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»