Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο μήνυμα από την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου:”Ένα ξεχωριστό πλάσμα” της Μαρίας Καλύβα

..στη δημόσια βιβλιοθήκη Μουζακίου

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το Ξεχωριστό Πλασματάκι μας όλο και μεγαλώνει…

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και τη στήριξη!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά που, για ακόμη μία φορά, με τιμήσατε με την παρουσία σας!

Χθες, 10 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε η 9η παρουσίαση του παραμυθιού μου στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μουζακίου. Ήταν ένα όμορφο και ξεχωριστό απόγευμα, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου για καιρό. Η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι μικροί μου φίλοι και οι μικρές μου φίλες πέρασαν από νωρίς το κατώφλι της πόρτας της Βιβλιοθήκης, και μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί, η κατάμεστη πλέον αίθουσα έσφυζε από ζωή. Παιδικές φωνές και γέλια αντηχούσαν επί δύο ώρες στη γύρω περιοχή, ξεσηκώνοντας όχι μόνο τους παρευρισκόμενους αλλά και τους περαστικούς.

Διαβάσαμε, παίξαμε, γελάσαμε, γνωριστήκαμε,  γίναμε φίλοι. Μικροί και μεγάλοι γίναμε ένα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμη πιο μεγάλο μπράβο οφείλω στην προϊσταμένη την Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μουζακίου και στα μέλη της τόσο όμορφης ομάδας που έχουν δημιουργήσει. Που με τόσο ζήλο εργάζονται για να πετύχουν τον κοινό σκοπό και στόχο που έχουν θέσει: να φέρουν το βιβλίο κοντά σε όλους τους ανθρώπους, να βοηθήσουν τα παιδιά να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν.

Kaliva-Vivliothiki-Mouzaki-1 Kaliva-Vivliothiki-Mouzaki-2

Vivlio-Kaliva




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Δ.Σ. και νέα Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης»

Next Article

Άρχισε η κατασκευή ισόπεδου κόμβου στον οδικό άξονα Καρδίτσας – Μητρόπολης

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…